fredag 20 mars 2020

Det märks att vi alla är påverkade av det omtalade coronaviruset på ett eller annat vis. Barn och personalgrupperna är påtagligt mindre och det tänker vi betyder på att man tar riktlinjerna på allvar, vilket är bra. Om ni vill ha senaste information angående förhållningssätt osv så hänvisar vi till Ödeshögs hemsida. Där finns all information att tillgå. Den uppdateras regelbundet så kolla gärna ofta.

Verksamheten rullar i övrigt på som vanligt. Vi har haft en bra vecka, med mycket utevistelse i det härliga vädret. Tyvärr så blev utflykten som vi skulle gjort med Rödingens fritidshem inställd i måndags pga sjukdom men vi tänker boka in ett nytt datum framöver.
Även Utställningen som skulle vara i Hästholmens hembygdsgård lördag och söndag den här veckan är inställd. Kanske blir det möjligt att ställa ut senare men det är inget vi vet om i nuläget.
Vi väljer att ställa ut vårt bidrag i hallen så länge. Välkomna in och kolla på barnens verk.

Idag ska vi rocka sockorna tillsammans och det känns viktigt att uppmärksamma våra olikheter genom detta. Vår personal i matbespisningen kommer att servera korv till oss på fritidsgården och det tycker vi såklart är jätteroligt!

Schema vecka. 13
Måndag: Utedag. Vi letar vårtecken
Tisdag: Kör. Ute/Innelek
Onsdag: Våffeldagen. Utelek
Torsdag: Skapande
Fredag: Fredagsmys


Trevlig helg! Hälsningar Bryggan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.