fredag 3 maj 2019

Hej allihop😃

Det blir lite konstigt nĂ€r man Ă€r ledig en dag mitt i veckan sĂ„ hĂ€r, vet inte riktigt vad det Ă€r för dag och sĂ„ gĂ„r ju veckan Ă€nnu fortare Ă€n vanligt😉😊

Vi har hunnit med tvÄ stycken önskeaktiviteter denna vecka, film + popcorn och att göra egna sÄpbubblor med tillbehör! BÄda aktiviteterna fungerade jÀtte bra, barnen var med och planerade sina önskeaktiviteter.
Utflykten fick bli pÄ mÄndagen istÀllet eftersom onsdagen var en röd dag, som vanligt till klockargÄrdsÀngen, med besök i vÀxthuset och en liten "finn fem fel" slinga i skogen.

Vi kommer att försöka vara ute i skogen tvÄ dagar i veckan frÄn och med v.19, mÄndagar och onsdagar, eftersom vi ser att gruppen mÄr bra av det, samarbetet i gruppen fungerar bra, gruppkÀnslan stÀrks, vi fÄr in miljötÀnk, vi pratar om naturen, vad som hÀnder olika Ärstider och vad man ska/bör tÀnka pÄ, det blir Àven mycket klÀttra och leka i den fria leken.

Veckoplanering v.19

MĂ„ndag: Önskeaktivitet + samling

Tisdag: Korvkiosk + biblioteket

Onsdag. utelek i skogen med Helli och Camilla

Torsdag: Önskeaktivitet

Fredag: fredagsmys


 Eftersom det kommer lite helg dagar fram över sĂ„ vore det jĂ€ttebra om ni förĂ€ldrar tĂ€nkte till redan nu om ni behöver omsorg eller Ă€r lediga pĂ„ klĂ€mdagarna  31/5 och 7/6 och meddela oss ! Detta för att vi ska kunna planera upp verksamheten pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt😃 TACK PÅ FÖRHAND!!!  Trevlig helg till er allihop / önskar Raija och Gun

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.